La botiga online dels
productes tradicionals

Ajudem als productors locals
a vendre els seus productes

Ajudem als productors localsOferim als productors locals una plataforma especialitzada en la venda de productes gastronòmics tradicionals, que d’una forma fàcil i intuitiva podrà satisfer les necessitats dels clients, amb una oferta molt més àmplia.


La capacitat de El Rebost d’agrupar els productes locals més interessants en una mateixa tenda online, fa que la xarxa de clients de cada productor es retroalimente i vaja creixent dia a dia.


A més, el nostre departament de comunicació entén que són els productors locals els millors ambaixadors dels seus productes, amb el que totes les accions que es realitzen en aquest sentit milloraran la presència de cada productor en les xarxes socials.

El nostre equip

 • Josep Orihuel

  JOSEP ORIHUEL. INNOVA

  Dissenyador gràfic i publicista experimentat, Josep dóna suport a moltes empreses locals, alhora en que treballa en diversos projectes de millora del territori.

 • Lionel Roucheaux

  LIONEL ROUCHEAUX. IMPULSO NATURAL

  D'origen francès i resident a Espanya des de fa més de deu anys, ha acompanyat a multitud d’empreses internacionals en el disseny de la xarxa de distribució i les seues estratègies de màrqueting.

 • Cesar Monzonis

  CÉSAR MONZONÍS. FARFULLIT

  Emprenedor, periodista i director de teatre. Totes aquestes aptituds el fan un excel·lent comunicador. Natural de Benimassot: compromés, amant de la seua terra, i com no, dels seus productes.

Productes amb una gran tradició artesanal
a la Marina Alta i el Comtat

EMBOTITS

Els embotits són principalment tradicionals dels pobles de l’interior d’Alacant, elaborats amb unes receptes que cada casa guarda gelosament i li dona la seua personalitat. El Rebost col·labora amb artesans que conèixen millor que ningú els secrets d’un bon embotit.

MEL

A les comarques del nord d’Alacant sempre hi ha hagut una gran tradició apicultora, el clima i la barreja entre mar i muntanya li donen a la mel, una qualitat, uns aromes i una personalitat que la fan única.

OLI

L'oli d'oliva verge és l'or líquid de les comarques de l’interior de la província d’Alacant. Tant a la Marina com al Comtat s’elabora un oli de qualitat exquisida i amb uns aromes i sabors molt curats; fruit del saber fer de tantes generacions.

ARRÒS

La recuperació de la marjal Pego-Oliva, anomenada també com a terra d’arròs, ha fet que es tornaren a cultivar els millors arrossos a la Marina Alta, tenint com a màxim protagonista l’arròs bomba i a poc a poc, es va introduint la varietat bombó presents ja en les millors receptes del millors cuiners.

VINS I MISTELES

La nostra terra i la nostra gent encara conserva una gran riquesa vitivinícola.
El vi blanc, el vi negre, la mistela van fent-se lloc en l’acompanyament de la millor gastronomia. Vins que combinen els aromes de la terra amb la tradició dels nostres avant-passats.

Al costat dels productors locals

El nostre objectiu és donar suport als productors en la distribució i comercialització dels seues productes. Oferim un aparador que permet a cada productor no només vendre el seu producte sinó també trasmetre la seua passió i sobretot, l’experiència i el saber fer en l’elaboració de les seues receptes.

També t'oferim...

Nosaltres t'oferim

DISSENY IMATGE CORPORATIVA
Podem acompanyar-te en la realització de la creació del teu logotip, nom comercial o qualsevol altra necessitat corporativa com papereria, retolació, ...

PACKAGING
Dissenyem tot tipus de packaging començant per la concepció 3D fins el seu desenvolupament industrial.

DISSENY DE PÀGINES WEB
T'oferim l'oportunitat de crear la teua web amb un disseny especialitzat i que s’adapte a les necessitats de cada productor.

CAMPANYES DE PROMOCIÓ
Promocionem els vostres productes atenent als vostres objectius i metes mitjançant campanyes dirigides i adaptades a cada necessitat i utilitzant els recursos més addients per complir amb les expectatives.

REGALS EMPRESARIALS
També t’oferim la possibilitat de personalitzar productes i regals ideals per a obsequiar als vostres millors clients.